Hoe werkt het?

* Kies uw favoriete foto in de Webshop

* Selecteer uw opties zoals materiaal en formaat

* Bekijk uw winkelmand en reken af

Uw adres- en contactgegevens zijn voor ons belangrijk voor de aflevering. Vult u deze a.u.b. volledig in. U ontvangt uw bestelling binnen 10 werkdagen op uw gewenste afleveradres.  De producten worden aangeboden in de volgende materialen en formaten:

Canvas: Uw foto wordt gespannen op een frame van 2 centimeter. Ieder canvasdoek wordt door specialisten met de hand gespannen om zo de maximale controle te houden over de kwaliteit. Inclusief gratis ophangset. 

Aluminium dibond:  Laat uw favoriete foto op aluminium dibond printen. Geborsteld aluminium platen geven een prachtig spiegelend effect aan zwart-wit foto’s. Dibond panelen zijn water- en zonlichtbestendig wat het materiaal ook geschikt maakt voor buitengebruik. Inclusief ophangsysteem. 

Hout:  Een foto op hout geeft een prachtig organisch effect aan uw interieur. De unieke effecten van dit natuurproduct en de scherpte van de afdruk zullen u verbazen. Inclusief ophangsysteem. (Let op: Hout is een natuurproduct met natuurlijke oneffenheden. Niet geschikt voor buitengebruik en vochtige of warme ruimtes.)

Plexiglas: Plexiglas geeft aan uw foto een bijzonder mooi en ruimtelijk effect. Met een ”fine art” afwerking wordt de foto op aluminium dibond geprint en vervolgens achter plexiglas geplaatst. Een gegarandeerde eyecatcher in uw woonkamer of op kantoor. Standaard met boorgaten geleverd. 

Formaten: Small, Medium, Large kunnen per product verschillen. XL formaat mogelijk in overleg.  

canvas maten
aluminium maten
plexiglas maten
hout maten

Bekijk hier de Materialen